Viggo 10 månader i dag

I dag fyller Viggo 10 månader! Det har varit en ganska hektisk tid allt sedan lille Viggo föddes. Även om det stundtals är rätt jobbigt att numera ha två barn att ta hand om är det självklart också väldigt mycket roligt förenat med detta. Samtidigt som Leonie utvecklas på alla sätt och vis (framförallt talet) har givetvis Viggo också förändrats väldigt mycket på de tio månader som gått.

Förutom att Viggo fortfarande är en väldigt snäll liten grabb som gör lite väsen av sig måste man nog också tillstå att hans vilja och engagemang att ta sig för saker har vuxit enormt de senaste månaderna. Förutom att bara sitta stilla och nästan låta sig underhållas av storasyster har han en hel uppsjö av saker som han själv vill göra. Det inkluderar allt från att rulla omkring på golvet till att sitta och plocka med vissa leksaker. Man märker också att han redan blivit mer kräsen med vilken typ av leksaker han tycker är intressanta. Låter de inte, eller går de inte att banka fram ljud med, så är de inte lika intressanta. Sen är det förstås också så att allt Leonie håller på med verkar mest intressant.

För det allra mesta är Viggo väldigt nöjd och glad. Så länge han kan sitta och plocka bland leksaker eller rulla omkring till intressanta platser är han nöjd. Självklart är det dock så att blir extra nöjd och glad om man sitter ner med honom och leker.

Han har inte riktigt lärt sig uppskatta att bli fotograferad ännu. Det går inte att sticka fram en kamera framför snoken på honom utan att han sträcker sig efter den.

~ av Aktievinst på 13 februari, 2012 @ 09:21.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: