Lunch hos faster Karin – farfar med alla barnbarnen

Vi var hembjudna till faster Karin på lunch i dag. Även farfar var bjuden. Därför passade det förstås extra bra att ta ett kort på farfar och alla barnbarnen. Tyvärr fick det bli med iPhone och inte D3s:en. Viggo fogade sig snällt i bildidén medan Leonie var stört omöjlig att få dit. Nadja lyckades dock till slut genom att utlova ett stort påskägg. Då blev det fart på Leonie…

Ägget Nadja kom ut med var fullt av smågodis, så nu antar vi att det kanske är kört att hålla Leonie borta från smågodis. Då menar jag med tanke på att det blivit en hel del smakbitar av just godis på sistone. Vad värre är, det lär bli svårt att hålla Viggo borta från godis då han kommer att börja skrika efter det betydligt tidigare än Leonie gjort.

Väl hemma var Leonie helt slut. Inte konstigt med tanke på att hon varit på både dans och lekt med kusinerna hela dagen.

Viggo har varit lite kinkig i dag, men vi tror det beror på att han kanske inte fått fullt så mycket sömn som han egentligen behöver. När vi är ute och flänger är det ju lätt hänt att han bara sover den stund vi sitter i bilen.

~ av Aktievinst på 1 april, 2012 @ 13:15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: