Viggo fyller 1 år

Det här har sannerligen varit en fullspäckad dag, inte minst för lille Viggo. Det hela började med väckning och frukost på sängen… så gott det nu går när man är 1 år gammal.

Förutom att bli ”ordentigt” väckt och överraskad på sin födelsedag har Viggo hunnit med att resa sig på egen hand för första gången. Det är rent av otroligt vad snabbt den här tiden har gått. Det känns som om vi satt med Englunds i Sjörup så sent som denna sommar och berättade att vi skulle få ett barn till. Men det var uppenbarligen nästan två år sedan vi gjorde det.

Inget har väl varit sig riktigt likt sedan Viggo kom till världen. Förutom att det varit groteskt mycket mer att stå i har det också förändrat vårt familjeliv alldeles radikalt. Frågan är väl om Leonie ens minns den tid då hon var själv med oss. Förmodligen inte.

Vår lilla guldkanin har verkligen förgyllt tillvaron för oss alla, även för Leonie, under det gångna året. Förutom att det hela tiden har känts som om vår familj blev ännu mer komplett med lilla Viggo har vi förstås fått uppleva en massa härliga och roliga stunder ihop. Jag är sannerligen glad för att vi har lyckats få ihop en del inlägg på bloggen som beskriver hur Viggo har både utvecklats och på vilket sätt vi alla har fått så mycket mer glädje i våra liv.

Mia och jag har två fantastiska barn och det är inte för inte som man inser hur skört livet helt plötsligt blivit. Numer är man inte längre odödlig och inte heller har man obegränsat med tid på sig att göra det man vill. Under den tiden ska man dessutom fostra, hjälpa och forma två små barn som man har fullständigt ansvar för att se till att det går bra för. Det är större än det låter…

I dag har vi i alla fall haft glädjen att ha hela släkten på besök. Trots att det varit fredagen den 13:e har alla lyckats komma iväg tidigare från sina jobb bara för att få vara med och upvakta den lille mannnen. Det är vi förstås väldigt tacksama för.

Englunds stannade i vanlig ordning kvar efter att alla andra gått hem. Det har börjat bli en mycket trevlig tradition och med tiden tror jag nog det kommer att betyda extra mycket för våra barn att relationen till gudmor och gudfar är så god.

~ av Aktievinst på 13 april, 2012 @ 22:55.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: