Lyxkväll för mamma och pappa

Jag hann knappt komma tillbaka från Danmark innan det var dags för en ny fantastisk upplevelse. Det började med att jag hade en massa bonuspoäng som höll på att försvinna. Som tur var ställde mormor upp och var barnvakt så att vi kunde omvandla några av poängen till en hotellnatt på stan, vilken alltså inföll just i dag.

Mormor kom över strax efter 14-tiden och tog båda barnen dirket. Mia och jag pep snabbt som ögat i väg mot hotellet och stan.

Vi checkade in på SAS Radisson Blu Waterfront vid 16-tiden och blev glatt överraskade över det fina rummet. Visserligen betalade vi 200 kr extra för att få ett bussiness-class-rum med egen kaffemaskin, men det var det värt. Inte minst för den fina utsiktens skull.

Efter att ha ”softat” och gjort oss i ordning på rummet gick vi ner till Stockholm Fisk och åt middag. Grym middag. Jag åt en skaldjursplatå som inte var av denna värld och Mia åt en rimmad lax med dillstuvad potatis. Till detta njöt vi båda av grymma cocktails. Min var förstås inte alkoholfri som Mias.

Efter en god middag var vi båda propp-mätta. Vi hade bestämt oss för att gå och se en film som heter ”This Means War” med Reese Witherspoon, men innan det hann vi stick in huvudet i SkyBar:en och ta en kaffe respektive ytterligare en fruktdrink.

Bion var kalaskul. Kanske inte den film jag hade valt att se själv (jag ville se Hamilton – i nationens tjänst), men vad gör man inte för att alla ska vara glada och nöjda. Till min förvåning var filmen faktiskt väldigt underhållande och stundtals rätt rolig. Det blev väldigt lyckat.

Efter bion var klockan 23 och vi hade haft planer att eventuellt möta upp lite kompisar på stan, men det orkade vi inte med. Istället gick vi hem och däckade till den första av Jason Bourne-filmerna som gick på norsk tv.

Vi sov nära nog 10 timmar i sträck. Jag kan inte ens minnas när vi gjorde det senast. Sängarna var sköna, rummet mörkt och svalt och inga barn väckte oss ju… Lägg därtill en fantastiskt god hotellfrukost så förstår ni varför den här övernattningen blev så himla lyckad.

Tack mormor för att du ställde upp. Detta var helt klart den bästa kvällen/natten efter bröllopsfesten. Vad vi har förstått så har även barnen skött sig exemplariskt väl, och dessutom somnat som stockar bara några minuter efter sju.

~ av Aktievinst på 21 april, 2012 @ 23:18.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: