Tjuvar tar våra strålkastare

Vill bara göra alla uppmärksamma på att världens bästa pappa fyller 65 år i dag. Det tyckte tydligen tjuvarna i Älvsjö var värt att fira så pass mycket att man snodde vår bils strålkastare. Först tänkte att jag att det måste vara riktiga stolpskott som tycker det är värt mödan att sno ett par lampor. Dock fastnade skrattet snabbt i halsen när jag fick reda på vad ett par nya kostar. 11.000 kr/styck. Alltså, 22.000 kr för ett par och ytterligare någon tusenlapp för montering. Fy f-n!! Fördjävligt att man inte ska få ha något i fred.

Det hela upptäcktes när jag satte mig i bilen för att skjutsa Leonie till dagis. Massa felmeddelanden dök upp på displayen och när vi väl kom fram tänkte jag att jag måste kolla lamporna. Baktill var det ju inga problem och när jag kom fram fick jag en chock.

Leonie rusade genast in på förskolegården och berättade för alla hur de elaka tjuvarna hade tagit lamporna på hennes bil.

Nåväl, nu är det i alla fall fixat och vi kan använda bilen igen… och jag har uppgraderat försäkringen från enbart trafikförsäkring… hade ingen aning om att folk kunde vara intresserad av sno strålkastare. Jag som i bland brukar säga åt Mia att inte låsa bilen enbart för att folk ska ge tusan i att slå sönder rutorna.

~ av Aktievinst på 15 maj, 2012 @ 17:46.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: