Ulla, Sven, Astrid, Nils och Fredrik på middag

Vi fick en uppenbart snabb chans att bjuda tillbaka våra grannar för den trevliga grillkvällen häromdagen. Fredrik (Meldo) är i stan för en svensexa och skulle sova över. Med anledning av detta hade jag köpt på mig ett par kilo färsk lax och tänkte göra en ugns-lax på avocadobädd med hemlagat mos. Jag hade dock köpt så mycket lax att det räckte till rätt många. Som av en händelse kom Astrid, Nils och Ulla förbi för att växla några ord och de hade inget emot att komma över på middag.

Leonie blir superglad så fort Astrid och Nils är i närheten. Hon vill gå över dit hela tiden och man måste nästan lägga band på henne. Viggo flyter med lite av bara farten. En gång ville han gå in i rummet när alla andra barn var där, men då var Leonie snabb att säga ”schas” och att han inte fick gå in. Detta korrigerade dock Mia vänligt, bestämt och snabbt. Alla får alltid vara med.

Man märker på Leonie hur mycket hon gillar Astrid. Det har väl aldrig hänt att hon INTE har sagt, ”Jag älskar dig” så fort Astrid uppenbarar sig. Gulligt!

~ av Aktievinst på 8 juni, 2012 @ 20:15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: