Middag med Birgitta, Munu och Boris

Med anledning av att mamma är dålig har Birgitta kommit ned för att hälsa på henne. Efter att vi gjort ett besök alla tre, dvs Birgitta, Munu och jag följdes vi åt hem till oss där vi bjöd på thai-mat.

Även Boris som är på besök var med på både sjukhus och middag.

Barnen blev, som de ofta bli när vi får främmande, både glada och blyga på samma gång. Leonie gömmer sig bakom någon soffa och skriker medan Viggo skriker efter att få bli upplyft och buren.

Viggo vill bli buren konstant. Det är nästan märkligt så lättvindigt han sträcker sig efter den hand som är villig att lyfta honom. Det har hänt fler än en gång att han dessutom blir buren, vilket säkert späder det faktum att han sträcker sig efter nästan vem som helst. Senast i raden var det alltså Birgitta som knappt fick en lugn stund. Kanske var det hon som först lyfte upp honom och som han därefter såg som sin bästa chans till att bli buren igen.

Leonie kom raskt på bättre humör och var stundtals väldigt glad och road. Dock hände det fler än en gång att hon återgick till ett stadie där hon knappt verkar veta om hon vill vara med eller inte.

På det stora hela blev det i alla fall en trevlig kväll där Birgitta stannade kvar längre än de andra så att vi fick en chans att prata.

~ av Aktievinst på 18 juni, 2012 @ 22:58.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: