Midsommar utan Mia och barnen

I dag när vi kom hem från dagis hade Astrid och Nils varit förbi med ett par fina böcker till Leonie och Viggo. Böckerna var ombundna av ett fint snöre med ett vacker kort. I kortet stod att läsa att de båda barnen önskades en mycket trevlig midsommar. Hur gulligt som helst av våra grannar att ta sig tiden att inte bara skänka en present, men också slå in den och skicka med ett jättefint kort.

När jag läste upp för Leonie vad som stod i kortet blev hon jätteglad och sa att Astrid och Nils var väldigt snälla barn. Viggo blev säkert också glad, men har inte lika lätt för att uttrycka sig, ännu.

På kvällen åkte jag hemifrån mot Bjössjön där jag ska fira midsommar med Anders och Birgitta och company. Jag hade förstås helst av allt velat fira midsommar med Mia och barnen, men då vi fått reda på att det var väldigt mycket mygg i år tyckte Mia det var bäst för barnen att få vara hemma, eller snarare ute på Ingarö. Eftersom midsommar i Bjässjön varit inbokad en längre tid kände jag inte för att avboka det hela. Dessutom kunde det ju vara trevligt att träffa släkten utan att det nödvändigtvis måste vara på begravningar.

Men självklart känns det väldigt tomt att åka ifrån Leonie och Viggo, och förstås även Mia, en dag som denna. Midsommar är ju nästan att betraktas som vår nationaldag och jag hade tyckt att det vore väldigt kul för lilla Nåni och Viggo att få se Bjässjön. Några myggbett låter kanske inte så farligt, men samtidigt vet även jag hur det skulle kunna se ut om barnen besvärades för mycket av betten.

Nåväl, jag får försöka ta igen tiden med barnen så fort jag kommer tillbaka.

~ av Aktievinst på 21 juni, 2012 @ 22:59.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: