Nya bilstolar

I dag fick jag ett ryck och åkte till Babyland för att köpa en ny bilstol. Leonie har så långa ben att hon inte sitter bekvämt i den hon har, och Viggo håller också på att växa ur sin stol. Mest kris är det dock för Leonies del. Dessutom tror jag hon skulle tycka det vore väldigt kul att få åka vänd framåt.

Viggo och jag for därför iväg och sonderade terrängen. Jag var inställt på att stolen skulle kosta mellan 3-4 tusen och blev därför glatt överraskad när den stol de rekommenderade ”bara” kostade 1900 kr.

Nu sitter i alla fall båda barnen väldigt bra. Första gången jag satte Viggo i sin stol sken han upp som solen själv. Likaså blev Leonie tokglad när hon fick se sin nya stol. Att få sitta framåtvänd var också en riktig höjdare. Hon har länge pratat om att hon håller på att växa ur sin stol, vilket i sig måste vara något hon snappat upp av Mia eller mig. Varenda morgon när jag sätter henne i stolen på väg till dagis påminner hon mig om att hon snart behöver en ny stol då hon vuxit ur den hon har och att hon nu är en stor tjej…

~ av Aktievinst på 29 juni, 2012 @ 19:10.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: