Björn och Hugo hälsar på

I dag har vi haft Björn och Hugo på besök. Det är alltså samma Björn och Hugo som var med till Christian i Danmark för inte så länge sedan. Dock lär det inte vara något som Viggo kommer ihåg speciellt mycket av. Nu vet ju inte jag hur mycket de kommer ihåg och inte kommer ihåg, men jag har i alla fall svårt att tänka mig det. Å andra sidan skall det tilläggas att Viggo verkar ganska glad över att se Björn. Även om han är glad över att se nästan vem som helst så tycker jag nog att man kan säga att han är så glad att det visst känns som om han känner igen Björn.

Viggo och Hugo leker fortfarande inte med varandra, men de har i alla fall kul ihop på något sätt. Det händer att de kastar saker till varandra eller rycker saker ur varandras händer.

När de skulle åka hem fick vi skjuts till bilverkstaden där jag lämnat in Peugeoten för att byta vår trasiga backspegel. Då satt Viggo och Hugo ”mot” varandra så att de kunde se varann, vilket tydligen var extremt skojigt för dem. De skrattade och kastade saker emellan sig.

Det är uppenbart att de tre månaderna som skiljer dem har krymt avsevärt bara sedan vi senast umgicks i Danmark. Nu känns de båda mycket mer på samma nivå, även om Hugo är stabilare i sin gång. Men Viggo ligger å andra sidan i framkant vad gäller att visa vad han vill och även säga vissa ord.

Det kan förresten tilläggas att Viggo, förutom ordet ”titta”, numer flitigt använder ”pappa”. Han ropar ofta pappa och det är inte sällan som jag faktiskt tror att han ropar på mig.

~ av Aktievinst på 3 juli, 2012 @ 14:15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: