Edvin, Rebecka, Cornelia och Willhelm på besök

I kväll har vi haft en fantastiskt trevlig kväll med Edvin, Rebecka, Cornelia och Willhelm. De kom över vid 16:30-tiden och stannade till nästan 21. Visserligen var det ganska sent för Leonie, som ni kan se på en av bilderna nedan, men i övrigt var det väldigt roligt för henne att få träffa Cornelia igen. Barnen lekte väldigt fint ihop.

Rebecka hade, förutom en fantastisk korg till oss vuxna, med sig ett gäng vattenpistoler till barnen. På ett sätt tycker jag inte vattenpistoler är en superbra leksak, å andra sidan ska man väl inte blunda för att det skulle vara någon skillnad när Leonie plockar upp en pinne och säger att det är hennes pistol. Det viktigaste är ju att barnen har kul och det hade de. Dessutom använder de pistolerna mer till att vattna blommorna än att skjuta på varandra.

Vi hade en väldigt trevlig middag ihop och fick en chans att prata ikapp oss om livet. Middagen avslutades med glass och jordgubbar. Viggo, visserligen lite trött och grinig, slängde sig över glassen. Hälften gick ner via munnen och hälften landade på marken, men vad gör väl det en dag som denna. Leonie hade tappat lite av energin lagom till efterrätten, men hon kommer vara lika sprudlande glad som vanligt redan i morgon bitti.

~ av Aktievinst på 4 juli, 2012 @ 20:50.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: