Bromma Blocks med Englunds

Efter den fantastiska morgonen, som jag skrev lite om tidigare, mötte vi upp Saga, Ivar och Axel på Bromma Blocks. Tanken var att umgås hela dagen och att Christian kanske kunde möta upp oss på kvällen.

Hela dagen har Leonie tjatat om hur kul det ska bli att få träffa Ivar. Det är onekligen en mycket speciell vänskap för henne. Hon säger ofta, och högt, att hon tycker om Ivar så mycket och att hon vill leka med honom. Förhoppningsvis får dem många tillfällen för just lek framöver.

Viggo somnade i bilen på vägen dit och missade därför den inledande lunchen. Barnen åt souvlaki-spett (kyckling), medan jag åt en räksallad.

På Bromma Blocks har de en liten lekhörna för barn som är väldigt rolig för barnen. Medan Mia och Saga var där med barnen passade jag på att göra en del andra ärenden. Dock kom jag tillbaka lagom för att hjälpa Leonie, men även Viggo, upptäcka klätterväggen.

Även om väggen inte var jättehög, ca 2,5m skulle jag tro, var det rätt svårt att ta sig hela vägen upp med tanke på att det var en ny typ av övning som Leonie inte provat tidigare. Först verkade hon tycka det var lite läskigt, men jösses vilken lycka och stolthet hon uppvisade när hon lyckades ta sig hela vägen upp helt på egen hand. Varje gång hon kom högst upp skrek hon att jag skulle titta på henne, precis som om hon ville att jag skulle bli stolt över henne, vilket jag självklart också blev. Det var dock värre med att komma ner, så den biten fick jag hjälpa henne med.

Viggo visade sig också nyfiken på väggen. Dock var det kanske lite väl mystiskt för honom varför han nöjde sig med att kika på väggen och kanske slå på ett och annat handtag lite här och var.

~ av Aktievinst på 11 juli, 2012 @ 15:21.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: