Fantastisk morgon med barnen

I morse vaknade Viggo i vanlig tid. Av någon anledning har han dock börjat med den goda vanan att kunna ligga vaken i sin säng och vara rätt nöjd hyfsat länge. Leonie har somnat sent några nätter på raken och hennes dygn har därför börjat vridas något, vilket medfört att vi alla får sova 30-60 minuter längre än vanligt. Inte fy skam om man är van vid att stiga upp senast 06:00.

I morse hade vi i alla fall en fantastisk morgon. Den innehöll allt som en bra morgon ska innehålla. Glada barn, massor av lek, frukost med glada miner, mer lek, fotografering, sång och gitarr och en massa annat. Idel morgon var det glada miner.

En nyhet är att Leonie vill att jag spelar gitarr medan hon sjunger, själv. Jag får absolut inte sjunga med, utan hon ska sjunga helt själv. Ibland kommer Viggo och vill dra i strängarna och får han inte gör det blir han arg. Så det kan bli lite svårt att få till någon vidare skönsång, men det viktigaste är ju att alla är glada och har roligt.

Efter ”allsång i vardagsrummet” gick vi upp till Mia som höll på att packa upp det sista ur kartongerna i sovrummet. Medan Mia hängde kläder fick jag många fina kort på barnen i vår säng. Nu när jag tänkte sortera bland bilderna inser jag att jag nog behöver dem allihop för att beskriva hela den här morgonen.

~ av Aktievinst på 11 juli, 2012 @ 10:16.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: