Middag med Englunds

Vi har alltså haft mer eller mindre en heldag med Englunds, och det har varit precis så supertrevligt som det alltid är. Av någon anledning har det varit lite fler ”nej” än ”ja”. Åtminstone i förhållande till hur jag tycker det brukar vara. Hur kul det än är att se barnen roa sig och har roligt ihop kan man inte låta bli att påpeka vad man tycker är okej, inte okej, vad man blir orolig för att de gör och vad man tycker är ”onödigt”. Trots allt detta hände det sig ändå så att Leonie rasade i golvet och fick en bula i pannan. Med all sannolikhet berodde det på att hon byggde en koja av soffkuddarna, som man egentligen inte får göra, och sedan rasade igenom kudden och ner i golvet. Eller något i den stilen. Vi var alla i köket när det hände.

Viggo, stackaren, hade bara sovit en timme under dagen och hade nog inte så mycket krafter kvar på kvällen. Efter att det varit full rulle praktiskt taget hela tiden fick han tyvärr gå och lägga sig vid 19-tiden. Hade vi inte haft gäster hade nog Leonie fått gå samma öde till mötes. Det har varit en hektisk dag med massor av lek, och det är nog inte så lätt att hålla sig glad och nöjd, utan sömn, sena mellanmål och ännu senare middag.

Frammåt slutet av kvällen var dock alla barnen så pass trötta att de ganska förnöjsamt kunde slå sig till ro i soffan och se Rio för 2008:e gången.

Jag passade på att ta lite kort på Ivar och Leonie och fick ju ett riktigt bra som genast för tankarna tillbaka till det kort jag tog på de båda i studion för ett par år sedan. Vi får väl se hur länge de ställer upp på att kramas så att pappa får ta sina kort.

Frammåt kvällskvisten, efter att vi alla ätit jordgubbar och glass (Leonie och Ivar fick Piggelin), dök det plötsligt upp två spöken i köket…

Jag kan väl också passa på att nämna att Viggo och Axel fortfarande inte riktigt leker med varandra. Det känns mer som om det är Leonie och Ivar som leker ihop, Axel försöker hänga på så gott det går medan Viggo spatserar på eget bevåg dit hans tankar för honom. När jag nu skriver detta blir jag nyfiken på hur länge det dröjde innan Leonie och Ivar verkligen lekte med varandra, och tur är det väl då att jag har denna blogg att finna svaret i.

~ av Aktievinst på 11 juli, 2012 @ 23:09.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: