Gröna Lund med Englunds

På kronprinsessans födelsedag bestämde vi oss för att gå på Gröna Lund tillsammans med Englunds. Det började med att vi möttes upp precis innanför Gröna Lund. Därefter jagade vi attraktioner för barnen.

På kvällen åkte vi hem till Englunds och blev bjudna på en grym grill. Det serverades grillspett med fläskfilé marinerad med honung och andra goda kryddor. Barnen lekte väldigt fint ihop och även om det hände en lite olycka i Leonies byxor så flöt kvällen på väldigt bra. När väl Axel och Viggo lagt sig fick de ”stora” barnen lite egentid och mys framför tv:n medan vi andra åt god efterrätt och pratade.

När det var dags att åka hem lyfte vi in barnen i bilen. Trots att Leonies barnstol inte är optimal för att sova i så lyckas hon väldigt bra. Det är bara vid lite kraftigare inbromsningar som huvudet åker fram en aning.

Viggo vaknade inte en enda gång när vi bar honom in och ur bilen, vilket däremot Leonie gjorde. Som tur var somnade hon om lika fort som hon vaknat.

Det har varit en extremt händelserik dag med massor av skoj för barnen. Istället för att berätta om allt få ni se lite av det som hände på filmen. Man får förstå att det var trötta hjältar som somnade i ganska okej tid, trots att vi var borta på middag. I vanliga fall känns det som om Ivar och Leonie kan vara vakna hur länge som helst.

~ av Aktievinst på 14 juli, 2012 @ 22:05.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: