Siggesta Gård med Englunds

Vi har haft en otroligt trevlig dag på Siggesta Gård tillsammans med Englunds. Visserligen låg gården bra mycket längre bort än jag kunde ha anat, men väl där var det värt varenda minut i bilen. Barnen hade massor av roligt att göra, dels leka med varandra, men också att titta på, klappa på, köra och till slut även vandra längs ”träsktrollens stig” där man fick se ett och annat troll. Barnen blev inte rädda även om jag gjorde mitt bästa för att skrämma såväl Leonie som Ivar. Leonie blev lite skraj någon enstaka gång och svarade med att skrika åt mig att jag inte ficks skrämma henne.

Viggo tyckte det mesta var roligt, framförallt att gå omkring bland de små elbilarna. Han verkar fascineras av allt som har med bilar, motorer och teknik att göra. Lustigt hur det ibland känns fullständigt genetiskt upplagt att killar ska gillar saker som brummar och/eller är tekniska. Häromdagen stod han och beundrade ett släp till en bil väldigt länge och drog och petade på allt som såg spännande ut i kopplingsanordningen.

Jag tror, och det är förstås bara en misstanke, att Viggo är oerhört smart. Man märker det på hans sätt att planera sin gångväg, planera hur han ska komma åt sådant som vi ställt bortom hans räckvidd, hur han härmar det man säger eller gör med kroppen. Listan kan göras lång och det är ändå bara spekulationer. Men som sagt, jag TROR att han kommer att ha det ganska lätt för sig framöver.

På Siggesta Gård var det hur som helst sandlådan som verkade allra roligast för Viggo.

~ av Aktievinst på 3 augusti, 2012 @ 20:15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: