Hälsar på Mohlins

Min pappaledighet håller på att ta slut och jag kände att det var sista chansen att hitta på något. Därför passade jag på att ta med mig barnen till Örebro och hälsa på Johan, Pia, Melker och Ruben. Vi hade pratat om att ses under semestertid, när vi åkte upp från Sjörup, men det blev ju aldrig av. Istället såg jag alltså vår chans nu.

Barnen och jag tog det lugnt på förmiddagen. Planen var att hålla både Viggo och Leonie vakna till efter lunch för att då åka ner. Förhoppningsvis skulle Viggo somna direkt och Leonie lite senare. Hon väcker nämligen allt och alla så fort hon vaknar och därför är det bra om det är Viggo som vaknar först. Han är ju så snäll och nöjer sig med att vakna och sitta lugnt och stilla i sin bilstol. I vilket fall gick planen fullt i lås och barnen vaknade ungefär samtidigt bara minuter innan vi kom fram. Perfekt, då även Leonie fick förutsättningar för att vara glad och utvilad när hon skulle få träffa en ny lekkamrat.

Väl framme begav vi oss alla mot en park som bara låg några meter från huset. En fin lekplats med många olika ställningar. På vägen dit lade Leonie genast beslag på Melkers trampbil som hon tyckte var döhäftig. Viggo pinnade däremot på för egen maskin. Inget gnäll där inte.

Leonie och Melker lekte ypperligt väl. Melker visade Leonie alla sina lekställen, leksaker och spel på sin iPad. Leonie visade å sin sida upp sina färdigheter i spelet ”Hugo”. De två hade väldigt roligt större delen av kvällen med sina iPads.

Viggo och Ruben, som även de var jämngamla, hade inte lika mycket utbyte av varandra. Däremot undvek de att kivas. Viggo var nog som frälst över att komma till ett nytt hem med massor av nya prylar att upptäcka.

Hela kvällen gick fantastiskt bra. Barnen somnade och även Leonie, som sovit lite i bilen, somnade i hygglig tid, vilket gav oss vuxna en hel del tid att umgås.

Dagen därpå skulle vi bara äta frukost innan det var dags att bege sig.

~ av Aktievinst på 8 augusti, 2012 @ 22:15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: