Parken Zoo i Eskilstuna

Det var egentligen tänkt att vi skulle ha åkt hem i dag. Men på morgonen, innan vi stigit upp, tänkte jag att det skulle vara kul att hitta på något med barnen. Jag surfade febrilt runt i både minnet och på internet utan att hitta något helt uppenbart resmål. Till slut uppenbarade sig i alla fall Parken Zoo i Eskilstuna som ett alternativ. Det enda som kunde bli ett problem med det alternativet var att jag bara hade en vagn för Viggo. Så innan jag kunde lova att vi skulle åka dit fick jag Leonie att lova att gå hela tiden själv och att hon minsann inte kunde räkna med att få sitta något alls i vagnen.

Den duktiga lilla flickan gjorde vare sig själv eller någon annan besviken. Nej, hon gick hela vägen och trots att jag varit helt inställd på att få bära henne en hel del, åtminstone på axlarna, så behövde jag inte göra det ett enda dugg.

Parken var helt okej. Lite mindre och lite mer inhägnad än jag hade hoppats på, men fullt tillräcklig för att Leonie skulle få se en massa djur. Viggo visade inga större tendenser till upphetsning, men jag tror nog att han tyckte det var rätt intressant att sitta i sin vagn och se på en massa konstiga djur röra sig fram och tillbaka. Alla nya miljöer verkar ju fascinera honom, så även denna.

När vi sett alla djuren ville Leonie se ännu fler. Jag ville mest åka hem innan det skulle bli gråt och tandagnissel, men Leonie gav sig inte. Så vi fick se några av djuren en andra gång. Däremot hade jag fel i tandagnisslet. Hela dagen och besöket flöt helt fantastiskt väl. Jag har tur som har så otroligt fina barn. Den saken är klar.

~ av Aktievinst på 9 augusti, 2012 @ 22:00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: