Leonie – husets hjälpande hand

Leonie är den snällaste lilla tjejen i hela universum. Må vara att vi får smaka på envisa tendenser från och till, men när det kommer till att vara med och hjälpa till finns det ingen som slår henne. Hon har absolut inga som helst känslor för att något kan vara tråkigt, jobbigt, smutsigt eller bara jättetrist. För henne verkar precis vad som helst kunna var hur roligt som helst, så länge hon får vara med och hjälpa till. Hon blir rent av jätteledsen om hon inte får vara med. Om det sedan gäller att slänga saker på tippen, bära ut kartonger i stugan eller moppa golv spelar ingen roll.

I dag har hon fått servera kaffe till mig (både ”brygga” det och servera det), sen har hon städat hela vardagsrummet på alla leksaker. Vidare har hon hjälpt till att lasta in kläder i tvättmaskinen och flytta över det till torktumlaren. Dessutom hjälpte hon till att släpa ut kartonger till stugan. Och ve den som försöker hjälpa henne. Det spelar ingen roll att kartongerna är tre gånger så stora som hon själv, hon ska göra det HELT själv. Och hon lyckas…

De tuffa tiderna må vara rätt tuffa, men när väl de fins stunderna uppenbarar sig är precis allt glömt och det enda jag kan se är hur fruktansvärt fantastisk Leonie är.

Det är obeskrivligt hur mycket vi älskar våra barn.

~ av Aktievinst på 11 augusti, 2012 @ 00:10.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: