Barnen har varit underbara i dag

Mia har rest till Malmö på stålbyggnadsdagarna och det är klart att jag har undrat lite över hur det skulle gå här hemma. Mia brukar ju organisera upp barnens bestyr och ha full koll på att de har vad de behöver. Men hittills har det gått väldigt bra. Barnen har varit så snälla och hjälpsamma så. Nästan jämt gör de som man säger och jag undrar om det inte rent av är så att de gör det lite snabbare än när Mia är hemma. Dock kan jag nog säga att just den här dagen har varit extra glad.

Leonie kan vara ett riktigt åskmoln när hon vaknar på mornarna (undrar vem hon ärvt det av…) och även Viggo kan vara lite tjurig vissa dagar. Men i dag har vi inte sett röken av något sådant beteende. Det har varit glatt rakt igenom hela dagen, och ingen blir väl gladare av det än jag.

Vill man däremot få Viggo lite ur balans behöver man bara tala om för honom att det är dags att sova. Han vet mycket väl vad sova betyder och liksom sin syster är det inget han självmant känner att han behöver befatta sig med.

Men innan man säger åt Viggo att han snart ska sova kan man njuta av världens gladaste lilla kille som har börjat ta sig fram i ilfart. Han inte bara springer när han ska någon stans, utan det händer lika ofta att han tar hoppsa-skutt framåt. Riktigt gulligt.

~ av Aktievinst på 17 oktober, 2012 @ 21:05.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: