Viggo – vaccinering

I dag har jag varit med Viggo på BVC för att vaccinera honom. Självklart passade vi även på att mäta och väga den lille mannen.

Det visar sig att han växer ordentligt. Viggo ligger på sin egen kurva, dvs ca en kurva under ”normal-kurvan” men likväl fint på längdkurvan. Som framgår av det fotograferade pappret står han stadigt på jorden med sina 11 pannor. Skälet till att dessa siffror finns på ett papper är för att pappa var klantig nog att glömma det gula lilla kortet. Något säger mig dock att mamma kommer att få det ifyllt nästa gång hon är på BVC.

Detta var förstås det roliga som skedde under besöket. Det jag trodde skulle bli riktigt jobbigt visade sig gå riktigt bra, nämligen vaccinationen. Den som är intresserad av vad sprutan innehöll gör bäst i att läsa dokumentet nedan.

Viggo var precis hur duktig som helst. Ett litet gnyende när injektionen pumpades in, det var allt. 10 sekunder senare var han i princip helt oberörd. Det var förstås en oerhörd lättnad för mig att det inte blev värre än så.

Efter BVC fick Viggo gå till dagis.

~ av Aktievinst på 23 oktober, 2012 @ 11:45.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: