Leonie fyller 4 år

I dag vaknade vi alla tidigt, så även födelsedagsbarnet. Mia hade smugit upp lite före mig, så hon såg inte att Leonie vaknat, varför jag bad henne att låtsas sova lite till. Leonie var på topp-humör, det märktes direkt, och hon var knappast nödbedd till att spela med. Man kunde se förväntningarna i ögonen.

Efter lite fixande tågade vi alla upp i släptåg för att ”väcka” den lilla prinsessan. Hon sov sååå tungt när vi kom upp, men vaknade hur snabbt som helst. Man kunde verkligen se hur det lyste i ögonen på henne. Så har det inte varit tidigare år. Nu märktes det tydligt vilka enorma förväntningar som vilade på denna dag.

Nåni fick tårta och godis i massor, och självklart fick hon öppna lite presenter också. Bland det första som dök upp var ett par pom-poms som fick den lilla flickan att skrika högt i ett glädjefnatt. Och ungefär så fortsatte morgonen, eftermiddagen och kvällen. Tyvärr var det ju arbetsdag och det var inte mycket annat att göra än att försvinna i väg några timmar till arbetet.

Till middag kom närmaste familjen över, och givetvis fick lilla Nåni ännu fler presenter. Bland annat en cykel som inte var ihopskruvad i samma lätta handlag som försäljaren tydligen hade låtit påskina. Farfar som hade köpt cykeln slapp dock skruva, för det är tydligen ett jobb som hör fadern i huset till. Skämt åsido, det gick hyggligt och glädjen i Nånis ögon när allt var klart var mödan väl värd.

När kvällen kom och jag skulle natta lilla Nåni kunde jag konstatera att det var en väldigt nöjd och glad liten flicka som skulle somna in. Jag frågade om det hade varit en bra dag och svaret blev, ”Den allra bästa dagen”.

Jag hoppas att jag aldrig ska glömma den glädje och lyster som fanns i Leonies ögon när vi slog upp dörren till sovrummet i morse.

~ av Aktievinst på 20 november, 2012 @ 20:30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: