Leonies 4-års-kalas

I dag hade vi det ”officiella” 4-års-kalaset för Leonie. Dock började dagen med att Leonie fick göra sig födelsedagsfin. Hon blev så glad över att Mia gjort henne så fin att hon bjussade på en extra spontan och härlig kram.

Eftersom hon börjat bli så stor att hon mer eller mindre ”krävt” att ha ett födelsedagskalas för alla sina kompisar på dagis (man får inte bjuda enstaka barn) fann vi ingen annan lösning än att låta henne hålla ett kalas på Nickis. Där hade vi ju varit tidigare också och Nåni visste att det var ett ställe hon ville vara på.

Sagt och gjort, 17 dagisbarn fick röja runt så gott de kunde i över två timmar på Nickis i Täby. Det var minst sagt vilt och stojjigt, men alla hade jättekul och Nåni verkade nästan lika glad som under den riktiga födelsedagen. Även lille grabben, Viggo, var på ett strålande humör och hade i princip lika kul som alla andra.

När vi var klara packade vi ihop en hel säck med presenter som Leonie fått, men inte hunnit/orka öppna på plats. Därefter åkte vi glada i hågen från Nickis, utan att ha betalat. Som tur var kom vi på detta efter någon kilometer och kunde vända och göra rätt för oss.

Ett par timmar senare var det dags igen. Nytt kalas nya deltagare. Förutom Englunds som fick vara med på alla hörn och kanter. Återigen blev det fullt ös, ny tårta, nya presenter och nya upptåg.

~ av Aktievinst på 24 november, 2012 @ 21:45.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: