Utvecklingssamtal för Leonie

Dagens utvecklingssamtal för Leonie var en fröjd. Hon äter, sover, pysslar, leker och tar hand om sina vänner på ett utmärkt sätt. Förlåt, sa jag ”sover”? Nej nej nej, hon gör allt utom att sova. För precis som hemma så finns det 1000 saker som är betydligt roligare att göra än att just sova. Sova kan man för övrigt göra i graven. När man lever ska man utnyttja tiden till något roligare.

Skämt åsido. Leonie fungerar utmärkt i grupp och visar, precis som tidigare, vilja att bestämma i de lekar de tar sig för och hon har en stor integritet. På det stora hela tycker fröknarna att detta är perfekta egenskaper att besitta. Mia och jag var lite nervösa för att detta var något man kanske måste komma till rätta med. Men så var vi nog mer oroliga för att hon kräver att hennes vänner ska leka hennes lekar medan hon kanske vägrar att ställa upp på andras lekar. Men så var det tydligen inte. Snarare är det så att hon leker de lekar hon vill och vill ingen annan leka hennes lekar så leker hon dem själv i stället.

Leonie verkar vara extremt omtyckt av sina fröknar och de säger alla att hon är så duktig på att uttrycka sig, att hon gillar att pyssla och att hon visar stort intresse för allt som har med siffror att göra.

Som far har jag svårt att se hur man skulle kunna bli mer stolt över sin lilla prinsessa.

~ av Aktievinst på 11 februari, 2013 @ 16:30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: