Härliga dagar på Ingarö

De senaste 4 nätterna har vi tillbringat ute på Ingarö. Barnen har lekt och stojat och även fått prova på att bada i den fina badtunnan. Att badvattnet håller hög temperatur är känt sedan tidigare. Numer kan man även elda upp tunnan första kvällen och bada i samma vatten dagen därpå, vilket är perfekt för barnen.

En av dagarna spenderade Mia och Ingela med att shoppa. Samma dag tog Hans och jag med oss barnen till Siggesta gård och hade trevligt. En annan dag spelade Hans och jag golf medan Ingela och Mia tog hand om barnen. Det har verkligen varit härliga dagar på Ingarö. Mormor och morfar underlättar väldigt mycket vad gäller barnen och det har dessutom varit trevliga middagar och kvällar med god mat och gott vin.

Självklart har barnen även badat massor i sjön. Mia köpte en sitt-bad-ring åt Viggo som visade sig vara en riktigt bra ide. Sittandes i sin ring kunde Viggo njuta av att vara ute även på djupt vatten. Han verkar helt orädd, precis som Leonie en gång var. Faktum är att han t.o.m. hundsimmade sig fram riktigt bra (även om det inte syns på just den lilla filmsnutt vi tog).

 

~ av Aktievinst på 28 juli, 2013 @ 20:11.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: