Leonie springer Midnattsloppet – Minimil

Som vi har laddat inför detta Midnattslopp, eller MiniMil som det heter. Det är ju sponsrat av McDonalds… Det började för flera månader sedan då vi köpte nya löparskor till Leonie. Sedan dess Har Leonie och jag varit ute och tränat titt som tätt. Träningsrundan har alltid bestått av ett varv runt kvarteret, vilket är ganska precis 600m och därmed exakt dubbelt så långt som MiniMil.

Det började med att vi var något sena. Leonie skulle starta i den första startgruppen 16:30. Men vi hoppade över staketet och låtsades som om det regnade. Först hade vi dock hämtat ut Leonies tröja.

När väl starten gick var det bara att ge gärnet. Jag sprang med Leonie och hon ville gärna att jag skulle hålla henne i handen hela vägen. Längs spåret mötte vi först mamma, sedan mormor, morfar och Tim. Alla var med och tittade när Leonie genomförde sitt allra första lopp.

Efter målgång fick Leonie en fin medalj, ett paket mjölk, äpplen, ett glas och även en ansiktsmålning. Det här var en riktigt toppenbra dag, för på kvällen, när vi kommit hem, ville Leonie inte skiljas från sin medalj ens vid nattningen.

På kvällen var det min tur att springa, och förhoppningsvis kan vi göra detta till en årlig tradition. Leonie sa själv att hon ville ha 1000 medaljer, och jag förklarade då för henne att hon nog måste ställa upp i minst 1000 lopp.

~ av Aktievinst på 17 augusti, 2013 @ 17:14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: