Heldag med barnen

I dag har Mia varit upptagen med konferens för samtliga instruktörer hos Brommagymnasterna. Därför har barnen och jag tillbringat lite kvalitetstid med varandra. Dagen började tidigt, redan klockan 09 bestämde vi oss för att ta oss till Stora Mossens IP för att sparka lite boll. Vi tog cyklarna dit. Viggo fick sitta i cykelsadeln på min cykel. Just innan vi skulle gå ville Leonie att jag skulle ta kort på henne. Jag noterar, liksom säkert du som läser detta, att hon förmodligen hittat en pose hon ville föreviga på bild. Det roliga är att nu gick det helt plötsligt inte längre att ta kort utan att posen skulle intas. Så även mitt på fotbollsplanen. Lika mycket som jag undrar var detta kommer i från måste jag erkänna att det är ganska gulligt.

Det är lätt att konstatera att Viggo är högerfotad och Leonie vänsterfotad. Det händer att Leonie någon gång emellanåt sparkar till med högerfoten, men det är rejält sällan. Viggo däremot sparkar aldrig med vänsterfoten.

Vi försökte sparka till varandra, men det blev väl lite si och så med den saken. Leonie ville stå i mål, Viggo ville inte att någon annan än han skulle sparka bollen och Leonie blev sur när hon inte fick passen. Jag hade fullt sjå med att hålla alla nöjda faktiskt.

Efter en cykeltur hem, vilostund för Viggo, myspys för Leonie och mig och lite allmänt bus i sofforna gick vi ut och lekte av oss på studsmattan.

~ av Aktievinst på 8 september, 2013 @ 19:20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: