Grönalund

Siemens firar 120 år i Sverige genom att bjuda hela familjen på en heldag på Grönalund, med åkkort för alla, lunchkuponger för måltid och dryck samt en massa godis till alla familjemedlemmar. Som grädde på moset hade vi hela Grönalund för oss själva i flera timmar. Det betyder inga köer…

Leonie, som nu mognat till sig en hel det, ville i princip åka och göra allt som hennes längd tillät. Det hon var för kort för var inte heller något problem då hon inte ville åka de attraktionerna i alla fall.

Mest imponerande var dock lille Viggo. Totalt orädd liten grabb som mer än gärna kastade sig in i allt. Det var inte lätt att veta vad han tyckte var roligast, men vi tror att Lustiga Huset, Pettson och Findus hus samt veteranbilarna kanske var favoriter.

På grönan träffade vi också på Marklunds. Man kan nog säga att vi team:ade ihop med dem och hängde hela dagen tillsammans. Vi åt till och med lunch ihop och hade riktigt roligt alla åtta. Tesa, Mira och jag åkte ”kvasten”. Men läbbigast var nog när Lars och jag åkte ”Insane” (se ett av korten nedan).

~ av Aktievinst på 15 september, 2013 @ 21:20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: