Middag hos Säfbecks

I kväll har vi varit på en fantastiskt trevlig middag hos Säfbecks. Med på middagen var även Jocke och Petrus, vilket var roligt då vi inte sett dem på ganska länge. I synnerhet var det länge sedan vi såg Petrus.

Precis som vi misstänkte hade alla barnen väldigt roligt. Det är dock så att Viggo hamnar lite utanför som yngst i sällskapet. Men detta hindrar förstås inte honom från att vara med. I kväll var det han som fick vara monstret som jagade alla andra. När barnen till slut satt sig till bordet var det Viggo som först ville lämna det. Leonie och Bianca satt snällt kvar och väntade på varandra. Faktum är att Leonie och Bianca hade jättekul ihop, så roligt att Leonie nu insisterar på att Bianca bara måste vara med på Leonies kommande 5-års-kalas.

Det var slagna hjältar som sprungit och härjat en heeeel del hela kvällen. Vilket resulterade i att den ena nog var tröttare än den andra när det var dags att åka hem. Viggo var så trött att han lyckades somna på en stor Fatboy-kudde på golvet.

~ av Aktievinst på 28 september, 2013 @ 22:40.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: