Ulriksdals Slott

Det har varit en minst sagt ”grym” höstdag i dag. Det var lätt att inse redan i morse att detta var en dag att ta vara på när vi såg hur fint solen sken. Det första vi gjorde var att ringa Englunds för att höra med dem om de möjligen också hade planer på att ge sig ut i det fina vädret, och det hade de. Det hela slutade med att vi plockade upp deras plan, att vandra runt i Ulriksdal, tillsammans med dem.

Viggo och Leonie hade kul även om vi gjort den stora missen att glömma vagnen hemma. Resultatet blev förstås att både Mia och jag fick kånka runt på barnen som ett par pack-åsnor. Att jag nu känner mig alldeles skev i ryggen skyller jag helt och hållet på dem. Det är inte lätt att försöka övertala barnen att gå själva. Självklart kan man förstå Viggo, han får ju ta 5 steg för varje steg man själv tar. Men Leonie tycker jag borde kunna gå lite bättre själv. Till deras försvar blir det förstås inte lättare av att Englunds givetvis hade vagnen med sig. Det kan inte vara lätt att se sina vänner åka vagn och samtidigt höra mamma och pappa säga att man måste gå.

Inom Ulriksdals område hittade vi så småningom fram till ett litet café där vi slog oss ner. Barnen fick pannkakor medan vi vuxna åt smörgåsar. Det hela förflöt fint medan alla hade mat att äta. Men så snart barnen fått lämna bordet började springandet och skrikandet. Stundtals var det lite jobbigt då andra familjer tittade lite snedögt på oss. Några tillrättavisningar senare bestämde vi oss för att gå i stället :).

~ av Aktievinst på 19 oktober, 2013 @ 15:05.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: