Leonie fyller 5 år

I dag har vår lilla tös fyllt 5 stora år. Det är inte så lite för den förälder som har fått vara med varje dag sedan födseln. Snarare är det smått otroligt att hon redan blivit så stor. Och precis så lär man förstås tänka för all framtid framöver.

I morse när vi vaknade försökte vi vara extremt tysta. Mia och Viggo gick upp i förväg medan jag försökte låtsas sova så att inte Leonie skulle vakna av allt ståhej. Men det var dock lönlöst. Den lilla prinsessan vaknade och kunde inte hålla sig för fnitter och skratt när hon upplyste både sig själv och mig om att det minsann var hennes födelsedag. Jag fick göra mitt bästa för att övertala henne om att hon i alla fall måste låtsas sova när vi kommer upp med frukost på sängen. Och det lovade hon.

Dock tog det extremt lång tid innan vi var klara med alla förberedelser, så det kändes nästan som om lilla prinsessan hade tröttnat på att vänta och snarare undrade var sjutton vi höll hus.

Till slut kom vi i alla fall fram med både frukost och presenter i högsta hugg…

Eftersom videon till större delen blev alldeles för mörk har jag ljusat upp den en hel del.

På kvällen kom även Mormor och Morfar över på middag. Självklart hade även de presenter med sig. Övriga släkten kommer på Leonies kalas nu till helgen.

Som ni ser verkar det som om Leonie blivit lite blyg för att stå i centrum när alla sjunger för henne.

~ av Aktievinst på 20 november, 2013 @ 11:23.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: