Nyårsafton 2013

Det är inte ofta som stora delar av barndomsgänget lyckas få till en träff med fler än 2-3 stycken åt gången, så döm om min förvåning när det visar sig att vi var 4 av 5 som inte hade planerat nyåret så sent som  bara någon månad i förväg.

Det slutade med att vi var 8 vuxna och 5 barn hemma hos oss. Mats, Jenny, Sofie, Craig, Jocke, Sara, Mia och jag. Lägg därtill Lilly, Olivia, Emma, Viggo och Leonie.

Leonie hade en jättefin klänning, som jag köpt i USA, på sig medan Viggo var stilig som få i sin nya fluga. Förutom att vilja ha såväl slips och fluga, precis ”som pappa”, verkar fluga, av allt att döma, vara nya innegrejen. Med andra ord är både Viggo och jag seriösa fashionistas.

Medan de tre yngsta dunade in just innan tolv-slaget lyckades Emma och Leonie hålla sig vakna för att bevittna festligheterna. Som bonus till festen kom pappa över till 12-slaget och stannade sedan ett par timmar för fortsatta festligheter.

För Leonies skull var det särdeles roligt att Mats, Jenny och Emma sov över hos oss. Det gjorde att även morgondagen, trots  trötta spår av fest, blev en riktigt trevlig och förlängd tillställning med mega-frukost, promenad och sällskap.

~ av Aktievinst på 31 december, 2013 @ 23:02.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: