[Bröllopsbilder]

TACK ALLA SOM GJORDE VÅRT BRÖLLOP TILL EN FANTASTISK DAG OCH EN UNDERBAR START PÅ EN ÄNNU MER FANTASTISK RESA GENOM LIVET, TILLSAMMANS !!

Vi kan inte nog understryka hur mycket det har betytt för oss att alla våra närmaste vänner och släktingar ville dela denna dag med oss. Nedan visar vi några ytterligare bilder från vår fantastiska dag. Trots att vi har en hel del bilder redan skulle vi bli jätteglada för alla bilder vi kan komma över. Så har ni några bra bilder ni tagit från denna dag tar vi tacksamt emot en kopia.

Varmt tack !!!


2 svar to “[Bröllopsbilder]”

  1. Hej!
    vilka underbara bilder! Bland alla bilder på detta fantastiska bröllop, bröllopsfesten och allt annat har jag hittat en särskild favorit, en liten flicka krypande, i en vit klänning, på väg mot nya mål i livet. Hon verkade ta ståhejet med kring mamma och pappa på ett förnuftigt sätt. En särsskild hälsning till lilla Leoni Sjöholm från oss i ett ovanligt snöigt småland
    Agneta

    • Hej Agneta, vad roligt att du fortsätter kika in här då och då. Ja, tiden går fort och redan nu känns det som om vi varit gifta ganska länge. Som tur är blir det ju bröllop även i sommar som kanske kan liva upp känslorna från dagen igen. Det känns kul att Leonie var med även om hon var för liten för att uppskatta något av det. Om inte annat tror jag ändå hon kommer att tycka det är roligt att se bildbevis på att hon faktiskt var med den dag hon blir lite äldre. Leonie mår bra, växer så det knakar och utvecklas hela tiden. Det är helt enormt vad de små liven växer snabbt. Det är inte långt kvar innan hon förstår allt man säger och dessutom själv kan uttrycka sig lite bättre.

      Många hälsningar till hela familjen från Sjöholmarna!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: